Gelozia l-a dus opt ani după gratii. Procurorii au obţinut condamnarea unui bărbat pentru tentativă de omor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Gelozia l-a dus opt ani după gratii. Procurorii au obţinut condamnarea unui bărbat pentru tentativă de omor

Procuratura Generală anunţă condamnarea la pedeapsa cu închisoarea a unui cetăţean de 41 de ani, care, din gelozie, a încercat să omoare doi bărbaţi şi o femeie.

Infracţiunea a avut loc la 28 august curent, în satul Mărdăreuca, Criuleni, în timp ce făptaşul consuma băuturi alcoolice, împreună cu concubina şi alţi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 43 şi 47 de ani.

Mai exact, acestuia i-au displăcut elemente ale comunicării celor doi cu concubina sa. Acest sentiment de gelozie l-a motivat să aducă de acasă un cuţit cu care i-a atacat pe bărbaţi şi pe concubina sa, cu lovituri de cuţit în piept, cu intenţia să-i omoare. Atacatorul, însă, a fost neutralizat de către concubină, care l-a lovit cu o bâtă de lemn peste cap.

Făptaşul nu este la prima sa abatere de la lege, comunică procurorii. Acesta a mai fost judecat pentru violenţă în familie, comisă împotriva concubinei vizate, cu care are doi copii. Acesta era angajat în câmpul muncii, la o companie agricolă din sat.

Pentru faptele comise, la solicitarea Procuraturii Criuleni, făptaşul a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 8 ani şi 10 luni. Acesta şi-a recunoscut vina în întregime, iar cauza i-a fost judecată în procedură simplificată.

De asemenea, judecătorul l-a obligat să întoarcă statului cheltuielile judiciare în sumă de peste 11.000 lei.
Similare
RECOMANDĂRI