Gata cu ambuteiajele la ieşirea din Chişinău. La intersecţia str. Studenţilor şi Calea Orheiului va apărea o bandă de încadrare
Sursa foto:https://chisinau.md Vizualizari:

Gata cu ambuteiajele la ieşirea din Chişinău. La intersecţia str. Studenţilor şi Calea Orheiului va apărea o bandă de încadrare

Astăzi au loc lucrări de asfaltare a benzii de încadrare, la intersecţia str. Studenţilor - Calea Orheiului din sectorul Râşcani al Chişinăului. Până spre seară, lucrările ar trebui să fie gata, spun autorităţile.

Amenajarea benzilor de încadrare la intersecţia str. Studenţilor - Calea Orheiului are scopul de a fluidiza traficul rutier la una din cele mai aglomerate intersecţii de la ieşirea/intrarea în/din oraş (direcţia Nord). În acest scop, din bugetul municipal au fost alocaţi circa 1 mil. lei.

La intersecţia respectivă urmează a fi amenajate căile pietonale şi reamplasate staţiile de aşteptare a transportului public.

Proiectul va fi realizat etapizat. Iniţial este prevăzută construcţia unei benzi adiţionale pe str. Studenţilor, cu ocolirea semaforului, pentru virarea la dreapta pe Calea Orheiului. Pentru etapa a doua este planificată amenajarea unei benzi de virare la dreapta de pe Calea Orheiului, pe str. Studenţilor.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.  

Similare
RECOMANDĂRI