FOTO. Un cetăţean al R. Moldova, căutat de autorităţile române, depistat la controlul de frontieră în vama Albiţa
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Un cetăţean al R. Moldova, căutat de autorităţile române, depistat la controlul de frontieră în vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Cazul a avut loc luni, 13 septembrie, în jurul orei 2130, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în vârstă de 37 de ani.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Similare
RECOMANDĂRI