FOTO. Accident tragic la Ştefan Vodă. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Accident tragic la Ştefan Vodă. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital

Aseară în jurul orei 23:17, pe traseul R-30 între satele Antoneşti şi Olăneşti, r-ul Ştefan Vodă, s-a produs un accident rutier cu implicarea mai multor automobile.

Ajunşi la faţa locului polişţii au stabilit preliminar că, conducătorul automobilul de marca BMW, având viteză excesivă nu s-a ispravit cu conducerea mijlocului de transport şi a lovit din spate automobilul de marca Dacia Duster care aparţine DR Est a IGPF, condus de un angajat al Poliţiei de Frontieră.

Ulterior, BMW-ul s-a proiectat în alt automobil de model Toyota condus de un bărbat de 48 de ani care venea din sens opus. Potrivit declaraţiilor de la faţa locului, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat o femeie de 46 de ani din s. Slobozia r-nul Ştefan Vodă, însă poliţia examinează şi o altă versiune precum că BMW-ul era condus de fiul acesteia, angajat al Poliţiei de Frontieră.

În automobilul Toyota se aflau 3 bărbaţi şi o femeie, cetăţeni ai Federaţiei Ruse cu vârstele cuprinse între 26 şi 45 ani. Toţi pasagerii au primit diferite traumatizme fiind transportaţi la spitalul raional Ştefan Vodă. Şoferul Toyotei, ca urmare a traumelor primite, a decedat în drum spre spital.

Angajaţii poliţiei de frontieră au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe cazul dat este pornită o cauză penală. La moment colegii noştri stabilesc toate circumstanţele producerii accidentului.

Similare
RECOMANDĂRI