Focuri de armă la Tighina. O persoană a fost ucisă
Sursa foto:ipn.md Vizualizari:

Focuri de armă la Tighina. O persoană a fost ucisă

Un bărbat de 65 de ani a fost reţinut marţi seara, 13 februarie, după ce a comis un accident într-un cartier din oraşul Tighina, iar apoi s-a luat la harţă cu un trecător şi a tras în el dintr-o armă, rănindu-l mortal.


Suspectul, care îşi sărbătoarea ziua de naştere în acea zi, s-a baricadat în subsolul unui bloc de unde a continuat să tragă în forţele de ordine, transmite IPN.

Potrivit aşa-zisului minister de interne din regiune, bărbatul ar fi comis un accident rutier pe strada Pionerskaia, iar apoi a încercat să fugă de la faţa locului. Deplasându-se în jur de 200 de metri, suspectul s-a oprit văzând câţiva trecători, care se presupune că ar fi vrut să-i acorde ajutor. Într-un moment, între bănuit şi un bărbat s-a iscat o ceartă, iar şoferul a scos arma şi a tras în trecător. Bărbatul rănit s-a stins la spital.
 
Încercând să fugă şi să se ascundă, bărbatul de 65 de ani a tras în forţele de ordine, iar apoi s-a baricadat în subsolul unui bloc locativ. Zona a fost izolată, iar traficul în preajmă a fost blocat. Toate încercările de a-l convinge pe bărbat să se predea nu au reuşit. După aproximativ două s-a decis reţinerea în forţă a bărbatului. Operaţiune a avut loc cu succes, iar nimeni nu a avut de suferit.
 
Bărbatul a fost reţinut. Potrivit administraţiei din regiune, deocamdată nu se cunoaşte ce l-a determinat pe bărbat să acţioneze astfel.
Similare