Fiţi atenţi în transportul public! Încă un recidivist, reţinut de poliţişti pentru pungăşie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fiţi atenţi în transportul public! Încă un recidivist, reţinut de poliţişti pentru pungăşie

Oamenii legii au reţinut un bărbat în vârstă de 43 de ani, locuitor a capitalei, pentru comiterea infracţiunii de ,,Pungăşie”. Anterior acesta s-a dovedit a fi cercetat penal de nenumărate ori pentru infracţiuni analogice.

Cazul a avut loc pe data de 12 noiembrie, în jurul orelor 15:00, în microbuzul 184, în timpul deplasării pe str. N. Dimo. Individul a  profitat de neatenţia victimei, o doamnă în vârstă de 36 de ani, şi i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele de identitate, carduri bancare şi mijloace băneşti. Prejudiciul estimat de victimă constituie 1400 lei.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, individul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale acesta şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că banii ce se aflau în portmoneu i-a cheltuit.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Pungăşie”, faptă care conform legislaţiei penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunităţii , sau cu închisoare de până la 2 ani.

Similare
RECOMANDĂRI