Festivalul Mărţişor trece la TV şi pe online
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul Mărţişor trece la TV şi pe online

Cele 16 concerte planificate în cadrul ediţiei a 55-a a Festivalului „Mărţişor” nu vor putea avea loc cu prezenţa spectatorilor, ca urmare a restricţiilor instituite de Comisia Naţională Extraordinară pentru Sănătate Publică. Spectacolele anunţate vor fi transmise online sau la televiziunea publică, iar organizatorii au început deja returnarea biletelor, transmite IPN.

Festivalul urma să fie inaugurat pe 1 martie la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. „Dragi prieteni, cu părere de rău, vă anunţăm că va fi imposibil să ne revedem la Palatul Naţional, la cea de-a 55-a ediţie a Festivalului internaţional de muzică „Mărţişor”. Conform deciziei CNESP, evenimentele se vor desfăşura fără prezenţa publicului. Fiţi alături de noi, urmărind concertele de acasă – în direct la Moldova 1 şi pe pagina de Facebook „OCI Moldova-Concert””, precizează administraţia într-un mesaj public. Biletele procurate pentru concerte pot fi returnate la casele Palatului Naţional.

Şi Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” menţionează că toate concertele programate în cadrul festivalului vor avea loc fără public, cu transmisiune în direct pe Moldova 2. Cei care au procurat bilete de la casă, se pot apropia, începând de luni, ca să le fie întorşi banii.

Şi Sala cu Orgă returnează banii pe biletele procurate. Toate concertele Sălii cu Orgă din cadrul Festivalului „Mărţişor” vor avea loc în regim online.

Prin decizia sa din 26 februarie, CNESP a interzis activitatea instituţiilor teatral-concertistice şi a caselor de cultură cu prezenţa spectatorilor.
Similare
RECOMANDĂRI