Fără cozi la casă. Cum să achiţi online pentru paşaport sau pentru alte acte eliberate de ASP
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fără cozi la casă. Cum să achiţi online pentru paşaport sau pentru alte acte eliberate de ASP

Pentru eficientizarea timpului, Agenţia Servicii Publice (ASP) anunţă că serviciile prestate pot fi achitate deja şi online. Şi anume, prin Serviciul Guvernamental de Plăţi Electronice (MPay), iar plata se realizează prin intermediul cardului bancar sau prin internet banking.

Autorităţile spun că utilizarea noului instrument de plată nu prezintă nicio dificultate, notează BizLaw.md

La primirea contului de plată pentru achitarea serviciilor Agenţiei, operaţia respectivă se efectuează de pe orice dispozitiv mobil conectat la reţeaua Internet, prin Web-Banking sau pagina www.mpay.gov.md/services.

Achitarea prin MPay este asigurată informaţional şi, respectiv, pentru asistenţă în achitarea notelor de plată clienţii pot fi accesate detalii pe www.mpay.gov.md , www.asp.gov.md sau la numerele de telefon (+373) 22 820 000, precum şi 14909 sau (+373) 22 257 070.

Serviciul MPay a fost instituit de Guvern şi reprezintă un mecanism unic de achitare a serviciilor publice, colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor şi altor plăţi la bugetul public naţional cu ajutorul instrumentelor de plată disponibile. Beneficiarii au libertatea de a alege câteva metode de achitare.

Similare
RECOMANDĂRI