Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Expoziţia “Tourism Leasure Hotels 2020”, la care participă sute de agenţii turistice din ţară şi din străinătate, s-a deschis la Chişinău

Pasionaţii de călătorii îşi pregătesc, de pe acum, vacanţa de vară, căutând cele mai bune preţuri şi cele mai atractive destinaţii. În ajutorul lor a fost organizată expoziţia “Tourism Leasure Hotels 2020”, la care participă sute de agenţii turistice din ţară şi din străinătate. Operatorii din domeniu îi ademenesc pe turişti cu destinaţii unice, reduceri de până la 50% şi tombole.

Cele mai solicitate destinaţii rămân Turcia, Grecia, Bulgaria şi România. Preţul unui astfel de sejur începe de la 99 de euro.
 
„Avem oferte în Grecia începând de la 129 de euro pentru 7 nopţi transport cazare şi trei excursii incluse şi pentru perioada expoziţiei se oferă încă 10% reducere pentru cele 4 zile. Bulgaria începe de la 99 de euro pentru 7 zile transport cazare şi mesele incluse. În Turcia preţurile încep de la 350.400 de euro într+un hotel de 3-4 stele”, a spus CEBAN MIHAIL, manager, agenţie de turism.

Standurile agenţiilor locale de turism s-au remarcat prin creativitate şi culoare. Unele au adus, chiar, bucate şi haine tradiţionale, specifice diferitelor regiuni, pentru a-i convinge pe vizitatorii expoziţiei că şi în Republica Moldova au ce vizita.
 
„Atragem turiştii şi suntem bucuroşi de a veni la noi în Raionul Ştefan Vodă în localităţile noastre rurale pentru că avem un potenţial turistic şi cultural şi economic foarte bogat. Atragem cu centre de artizanat cu meşteri populari cu gastronomia noastră tradiţională cu obiceiuri şi festivaluri foarte interesante ca nu mai sunt la noi în republică. Bun venit la Ştefan Vodă!”, a spus VALENTINA UŢA, şef, direcţia cultură, Consiliul raional Ştefan-Vodă.
 
Pentru al doisprezecelea an consecutiv, la expoziţie este prezent şi standul României, destinaţie tot mai vizitată de basarabeni.
 
„Turismul de sănătate în staţiunile consacrate Sovata, Slănic Moldova dar şi Slănic Prahova şi alte zone destinate turismului de sănătate. Avem litoralul românesc, Delta Dunării care creşte foarte mult din partea turiştilor din Republica Moldova”, a declarat ADRIAN VOICAN, preşedinte, Asociaţia pentru dezvoltarea turismului, Prahova.
 
 „Vă aşteptăm la munte pentru schi, vă aşteptăm la staţiune pentru tratament, Vă asteptăm pentru turismul cultural religios, există o foarte mare legătură intre bisericile din Moldova şi ,mânăstirile din România foarte multe ridicate de Ştefan Cel Mare”, a declarat VALENTIN  BELOIU, ministerul Economiei, România.
 
Vizitatorii expoziţiei sunt încântaţi de multitudinea de oferte. Mai ales că pot negocia pretul vacanţei sau o pot achita în rate. 
 
Expoziţia "Tourism.Leisure.Hotels2018" este deschisă până duminică, 16 februarie, la Moldexpo.
 
Similare
RECOMANDĂRI