Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Explozie puternică într-un bloc din Piteşti, după o acumulare de gaze. O femeie e rănită, un bărbat a scăpat teafăr după ce un zid s-a prăbuşit în faţa lui

O explozie a zguduit, în această dimineaţă, un bloc din Piteşti. Femeia din apartamentul în care a avut loc deflagraţia este rănită. Suflul exploziei a fost atât de puternic, încât a dărâmat zidul dintre locuinţa ei şi cea a vecinilor.

Explozia a avut loc la etajul al doilea al unui bloc, într-un apartament în care locuieşte o femeie de 79 de ani. Aceasta a uitat să oprească aragazul.

Din cauza acumulării de gaze, locuinţa a sărit în aer când a aprins lumina.

Zidul care desparte locuinţa ei de apartamentul vecinilor a fost pur şi simplu spulberat. La fel şi geamurile altor locuinţe. Acestea au fost aruncate la zeci de metri în stradă şi au avariat câteva maşini.

Batrâna a fost rănită şi are arsuri de gradul 1 pe mâini şi pe faţă. A fost transportată la spital unde medicii au stabilizat-o.

Un tânăr din apartamentul de lângă cel în care a avut loc explozia spune că tocmai se ridicase din pat, când peretele s-a prăbuşit.

Pentru intervenţie, Poliţia a închis strada din jurul blocului şi a deviat traficul rutier.

Specialiştii vor face o expertiză a imobilului, pentru a verifica dacă structura de rezistenţă a fost afectată.

O altă explozie puternică, tot din cauza acumulării de gaze, a avut loc şi în Bucov, judeţul Prahova. Un bărbat de 41 de ani care locuia în casă a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

Similare
RECOMANDĂRI