Explozie în sectorul Râşcani din Chişinău. Un bărbat a decedat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Explozie în sectorul Râşcani din Chişinău. Un bărbat a decedat

În dimineaţa zilei de 17 februarie 2020 angajaţii IGSU au fost alertaţi pentru a interveni la lichidarea consecinţelor unei deflagraţii produse într-un apartament de pe bulevardul Moscovei nr. 20 din Chişinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 06:27. Potrivit primelor informaţii o deflagraţie a fost înregistrată într-o locuinţă la etajul 7. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat uşa  unui apartament cu trei odăi. În interior, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care se propaga dintr-o încăpere în urma deflagraţiei.

Angajaţii IGSU au reuşit să localizeze arderea fără de a obţine răspândire. În urma incendiului a fost afectată o canapea din odaie, iar explozia a deteriorat rama unei ferestre. În procesul de intervenţie, salvatorii au depistat la podea cadavrul unui bărbat în vârstă de 65 de ani. Circumstanţele cazului, dar şi cauza morţii persoanei urmează a fi stabilite de organele de drept. În urma deflagraţiei alte locuinţe nu au fost afectate.  
Similare
RECOMANDĂRI