Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Epopea săpăturilor de pe strada Ion Pelivan din Chişinău pare fără sfârşit

Epopea săpăturilor de pe strada Ion Pelivan din Chişinău pare fără sfârşit. În ultimele trei luni, este pentru a 4-a oară când se fac lucrări, asta după ce strada a fost asfaltată integral la începutul verii. Cei de la Apă-Canal au redeschis şantierul. Primarul general spunea că vinovaţii vor plăti din propriul buzunar pentru toate neregulile, dar nu s-a întâmplat aşa.

O porţine de trotuar de pe strada Ion Pelivan este din nou în şantier. Muncitorii de la Apă-Canal au început săpăturile, spre nemulţumirea trecătorilor. 

"Întâi pun asfaltul apoi îl taie, apoi , iarăşi din nou fac viaducul, ii normal., foarte urât trebuie câp  la primărie. Îşi fac întrebările lor,  mâncă răsărită. Cred că nu fac calitativ, ne stâng apa, uită s-o aprindă seara şi rămânem fară apă când venim de la serviciu târziu. Eu locuiesc pe Belinschi  se sapa, tot aceaşti ţeavă care nu a fost pus conform normativelor trântită pur şi simplu şi astupată.  Primăria nu face nimic, spală banii  şi atât".

DANIELA FOCŞA, reporter TVR MOLDOVA: "Indicătoare de ocolire, instrumente şi utilaje tehnice, toate prezintă un disconfort atât pentru şoferi cât şi pietoni, cu toate că mai puţin o lună în urmă s-au făcut lucrări asemănătoare în acest loc".

Epopea săpăturilor a început la mijlocul lunii iulie. La o săptămână după ce a fost dată în exploatarea, s-a surpat o porţiune de asfalt. Muncitorii de la "Apă-Canal" au astfaltat din nou. Primarul general susţinea că cei de la Apă Canal n-ar fi asigurat funcţionarea unei conducte după o avarie. Atunci  municipalitatea a cheltuit  6 mii de lei şi primarul susţinea că toate costurile vor fi recuperate de la cei vinovaţi. A fost din nou o avarie pe 20 august, apoi alta pe 23 august. Care este motivul noilor lucrări, vom afla poate în curând. 
Similare
RECOMANDĂRI