Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Elevii Şcolii profesionale din Bubuieci au decis, în ajun de sărbători, să ajute o familie din localitate

Elevii Şcolii profesionale din comuna Bubuieci, au decis în ajun de sărbători, să ajute o familie din localitate. Copiii au făcut lumănări cu tematică de iarnă, au confecţionat obiecte specifice Sărbătorile de Crăciun şi au pregătit zeci de prăjituri. Banii strânşi vor fi donaţi unei familii nevoiaşe.

Olga Zaiţev este unica fată din grupa ei care studiază Apicultura la şcoala din Bubuieci. Ea şi-a strâns colegii şi a prezentat un master-class despre cum sunt obţinute din ceară lumânările tematice.

Deşi este de profesie farmacistă, tânăra de 28 de ani a decis să mai obţină o calificare profesională. Dragostea faţă de apicultură a luat-o de la tatăl ei. Ceara de la albine o foloseşte pentru confecţionarea artistică a lumânărilor.

Tinerii au parte la şcoala din Bubuieci de un laborator modern.
 
Înarmaţi cu globuleţe colorate, ghinzi, beteală şi lipici  zeci de tineri, îndrumaţi de profesori, au confecţionat decoraţiuni de iarnă. Şi viitorii cofetari au pregătit dulciuri pe placul tuturor.

Şi dacă prăjiturile s-au vândut deja, lucrările hand-made vor fi expuse în cadrul unui târg de caritate, organizat pe 17 decembrie în incinta Şcolii Profesionale Bubuieci.

În Şcoala Profesională din Bubuieci învaţă 300 de elevi.
Similare
RECOMANDĂRI