Dosar penal pentru un cetăţean al Republicii Moldova, prins în România
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dosar penal pentru un cetăţean al Republicii Moldova, prins în România

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat de poliţiştii de la Sectorul de Poliţie de Frontieră Huşi, conducând un ansamblu rutier deşi permisul de conducere pe care îl poseda nu-i dădea acest drept. Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 octombrie.

Cetăţeanul din Republica Moldova a fost oprit pe raza localităţii Drânceni şi la controlul efectutat, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta nu avea dreptul de a conduce ansamblul rutier compus dintr-un microbuz şi o remorcă.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză”, au precizat reprezentanţii IPTF Iaşi.

În cauză, bărbatul de 22 de ani este cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Similare
RECOMANDĂRI