Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Donaţie pentru R. Moldova, din partea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca

O nouă zi, o nouă donaţie generoasă din România pentru cetăţenii Republicii Moldova. Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca a donat 100 de litri de dezinfectant, producţie proprie, în cadrul campaniei  - Uniţi pentru Moldova  - iniţiată de Grupul de Iniţiativă Basarabeană, în parteneriat cu TVR Cluj. Dezinfectanţii vor ajunge la medicii din Republica Moldova aflaţi în linia întâi în lupta cu noul coronavirus.

În laboratoarele Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca s-a lucrat la foc continuu în ultima perioadă. Cadrele didactice au preparat 100 de litri de dezinfectant, pe care astăzi l-au donat Campaniei Uniţi pentru Moldova a Grupului de Iniţiativă Basarabeană în parteneriat cu TVR Cluj.

Soluţia a fost preparată în baza unei reţete aprobată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Recipientele au fost preluate de membrii Grupului de Iniţiativă Basarabeană din Cluj-Napoca.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor fraţilor de dincolo de Prut pot anunţa donaţiile pe care sunt dispuşi să le facă la adresa de mail  http://[email protected]  sau la numărul de telefon 0740106630.
Similare
RECOMANDĂRI