Doi tineri riscă până la 5 ani de închisoare pentru huliganism
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Doi tineri riscă până la 5 ani de închisoare pentru huliganism

Recent, doi tineri au fost reţinuţi de ofiţerii secţiei investigare infracţiuni a Inspectoratului de Poliţie a sec. Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţiei a mun. Chişinău, pentru comiterea unui huliganism. Ei s-au dovedit a fi doi fraţi cu vârstele de 19 şi 22 de ani originari din raionulFloreşti, anterior cercetaţi penal pentru infracţiuni analogice şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Indivizii în noaptea de 28 decembrie, în timp ce se aflau în curtea unui bloc de pe str. Ion Creangă, din motive huliganice au iniţiat un conflict cu un tânăr în vârstă de 22 de ani, care ulterior a degenerat în bătaie. Poliţiştii au fost sesizaţi chiar de către victimă, care a comunicat că a fost bătut. La locul faptei tânărul a comunicat că a focut cunoştinţă cu doi tineri şi au consumat băuturi alcoolice împreună în curtea blocului. Ulterior între ei s-a iscat un conflict după care ei au  început să-l lovească cu pumnii pe diferite părţi ale corpului, după care au fugit într-o direcţie necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigaţie şi urmărire penală întreprinse de poliţişti, suspecţii au fost identificaţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale aceştia şi-au recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost iniţiată o cauză penală pentru huliganism, infracţiune care conform legislaţiei în vigoare pedepseşte cu amendă în mărime de la 37 500 la 67 500 lei sau cu închisoare de până la 5 ani.
Similare
RECOMANDĂRI