Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Doi tineri ar fi jefuit o femeie pe o stradă din Chişinău, noaptea, când se întorcea acasă

Doi tineri de 21 de ani, originari din r-nul Soroca, au fost reţinuţi şi încătuşaţi de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Ar fi jefuit o femeie de 45 de ani în stradă, noaptea, când aceasta se întorcea acasă.

Incidentul a avut loc pe bd. Moscovei, femeii fiindui sustrasă geanta în care se aflau telefonul mobil de model, actele personale şi bani. Acţiunile tinerilor au fost surprinse de camerele de suparaveghere. Prejudiciul cauzat victimei este de 5 400 lei.

Suspecţii au fost identificaţi şi reţinuţi. În cadrul acţiunilor procesual penale aceştia şi-au recunoscut vinovăţia. Anterior, au mai fost judecaţi pentru infracţiuni similare şi circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru jaf. Conform legislaţiei în vigoare, infracţiunea de jaf se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 5 la 7.

Similare
RECOMANDĂRI