Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi tineri acuzaţi de un dublu omor au fost reţinuţi la Moscova

Doi tineri acuzaţi de un dublu omor la Ungheni au fost reţinuţi tocmai la Moscova. Aceştia ar fi ucis doi minori din satul Unţeşti, iar imediat după crimă au fugit în Federaţia Rusă.

Prinşi de poliţiştii ruşi, suspecţii au recunoscut că sunt căutaţi în Republica Moldova, însă nu pentru un dublu omor ci pentru acte de huliganism. Poliţia aşteaptă acum ca cei doi să fie extrădaţi.

Cei doi reţinuţi la Moscova au vârste de 20 de ani şi au fost prinşi după un jaf săvârşit pe teritoriul Federaţiei Ruse. Poliţia rusească a descoperit că cei doi sunt deja daţi în urmarire de autorităţile din Republica Moldova pentru un dublu omor. Totul s-ar fi întâmplat la începutul lunii aprilie când suspecţii, împreună cu doi minori de 15 şi 17 ani din satul Unţeşti, Ungheni, au chefuit la casa bunicului unuia dintre ei.

Fiind ameţiţi de alcool, cei 4 s-au luat la bătaie, iar ce-i mai mari i-au ucis pe minori. Ca să ascundă omorul, suspecţii au dus cadavrele în pădurea din localitate unde i-au îngropat şi au fugit în Fedreaţia Rusă. Poliţia a fost alertată abia 4 zile mai târziu, după ce rudele minorilor au declarat că băieţii au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Acum, Fedreaţia Rusă şi Republica Moldova întocmesc toate actele necesare pentru extrădarea celor doi suspecţi care riscă detenţie pe viaţă.
 
Similare
RECOMANDĂRI