Doi pietoni au murit în municipiul Chişinău în urma a două accidente rutiere
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi pietoni au murit în municipiul Chişinău în urma a două accidente rutiere

Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost tamponate în municipiul Chişinău.

În primul car este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, care a decedat în urma unui accident rutier produs pe traseul L 455, Vadu lui Vodă - Chişinău.

Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, a fost sesizat în jurul orei 16:50, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui grav accident rutier, tamponare de pieton.

În cadrul documentării, poliţiştii au stabilit că automobil "Dacia", condus de bărbat în vârstă de 60 de ani, pe trecerea pentru pietoni a tamponat un bărbat ce traversa regulamentar. Bărbatul imediat a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În urma traumelor acesta a decedat în secţia de reanimare.

Pe caz a fost iniţiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţele.

Un alt grav accident rutier sa produs în sec. Râşcani al municipiului Chişinău. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, a decedat în urma unui accident rutier produs pe str. Al.Russo.
Poliţia a fost sesizată în jurul orei 23:55, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui grav accident rutier, tamponare de pieton cu deces.
Angajaţii secţiei documentare accidente rutiere de comun cu ofiţerul de urmărire penală al DP mun.Chişinău, imediat s-au deplasat la faţa locului, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. În cadrul documentării, poliţiştii au stabilit că automobil "Toyota" (taxi), condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, în apropierea nemijlocită cu trecerea pentru pietoni a comis tamponarea unui tânăr ce traversa strada.
În urma traumelor primite tânărul a decedat pe loc.
Pe caz a fost iniţiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului rutier.
22
Similare
RECOMANDĂRI