Doi copii şi părinţii lor au suferit comoţii cerebrale şi fracturi, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier
Sursa foto:Moldova.org Vizualizari:

Doi copii şi părinţii lor au suferit comoţii cerebrale şi fracturi, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier

În urma unui accident rutier produs ieri seara, în apropierea satului Roşcani, raionul Străşeni, un şofer şi trei pasageri, dintre care doi copii, au fost transportanţi la spitalul raional. Mama, tatăl şi fetiţa de un an s-au ales cu comoţie cerebrală, iar băieţelul de 10 ani cu fractură la piciorul drept.

Un automobil de model Toyota Avensis, la volanul căruia se afla un şofer de 43 de ani, a fost tamponat din spate de un alt automobil de model Opel Astra, care era condus de un tânăr de 29 de ani.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, şoferul celui de-al doilea automobil conducea cu viteză excesivă, nu a ţinut cont de carosabilul umed şi nu avea o distanţă suficientă faţă de automobilul din faţă.

În urma accidentului, şoferul şi trei pasageri din automobilul Opel Astra, care formau o familie, au fost transportanţi la spitalul raional Străşeni.

În timpul impactului, în urma examinării automobilului, s-a constatat că ambii copii se aflau pe bancheta din spate, unde lipsea scaunul special de transportare a copiilor şi niciunul nu a aveau centura cuplată.

Datele INP arată că în primele patru luni ale anului curent, pe drumurile din ţară au avut loc 131 accidente rutiere cu implicarea copiilor, în urma cărora patru copii au decedat, iar alţii 116 au avut de suferit diferite traumatisme.

Similare
RECOMANDĂRI