Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, în urma unui accident produs pe bulevardul Dacia
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, în urma unui accident produs pe bulevardul Dacia

Doi bărbaţi au ajuns la spital în această dimineaţă, după ce autovehiculele cu care se deplasau s-au ciocnit violent pe bulevardul Dacia. În direcţia spre Chişinău s-au format ambuteiaje.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că un tânăr de 27 de ani, care se deplasa spre Aeroport, a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat. Automobilul a ajuns pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un microbuz. Ambele unităţi de transport erau echipate corespunzător sezonului. Şoferii urmează să fie supuşi testului de alcoolemie.

Atât tânărul de 27 de ani, cât şi un pasager din microbuz, de 56 de ani, au fost preluaţi de echipajele de urgenţă. Ofiţerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea, a declarat pentru IPN că cei doi bărbaţi sunt supuşi investigaţiilor medicale, viaţa lor fiind în afara oricărui pericol.

În ultimele 24 de ore, până astăzi la ora 08:00, în municipiul Chişinău s-au produs 34 de accidente. Între orele 08:00 şi 09:00, în Chişinău s-au produs 21 de accidente.
Similare
RECOMANDĂRI