Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Din stradă, pe marile scene. O basarabeancă a devenit vedetă, peste noapte, în întreaga lume

Povestea unei basarabence, care a emigrat acum trei decenii în Statele Unite, a impresionat o lume întreagă. Emily Zamurka a ajuns sa trăiască pe strazi, după ce şi-a cheltuit toţi banii din cauza unei boli grave. Viaţa ei a luat o cu totul altă întorsătură după ce un poliţist a filmat-o în timp ce interpreta o arie dintr-o operă în metroul din Los Angeles. Reprezentantul unei case de discuri vrea acum să o ajute cu lansarea unui album.

Aşa a început totul, cu o filmare realizata de un poliţist, dar care a devenit virala pe internet, acumulând peste un milion de vizualizări. Si, in acest fel, viata lui Emily Zamurka, de 52 de ani, s-a schimbat asa cum nu s-ar fi gandit vreodata.
 
Femeia canta pe strazi pentru a se putea trata. A avut si o vioara, dar i-a fost furata. Emily a povestit, pentru portalul de ştiri usatoday, că a invatat de mică să cînte la pian şi vioară. Acum tot ce îşi doreşte este să aibă un acoperiş deasupra capului şi un nou instrument cu care să ii poată incanta, din nou, pe oamenii.

Emily a cantat la deschiderea unui festival in Italia. In plus, i s-a oferit un contract de milioane cu una din cele mai bune case de discuri din lume, ce aparţine producătorului Joel Diamond, nominalizat de două ori la premiile Grammy.
Similare
RECOMANDĂRI