Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Din cauza zăpezii, mai multe drumuri în pantă din Chişinău au fost închise

A nins zdravăn la Chişinău şi încă se circulă cu dificultate pe toate străzile din oraş. Autorităţile fac faţă cu greu ninsorii iar Primăria a anunţat că mai multe drumuri în pantă sunt închise. Şoferii sunt rugati să renunţe la maşini dacă nu este strict necesară deplasarea şi se recomandă folosirea transportului public.

A nins o noapte şi o zi în Chişinău şi meteorologii spun că va ninge în continuare. Multe maşini dar şi drumuri au fost aproape îngropate în zăpadă. Mulţi şoferi s-au încumetat şi au pornit la drum iar pe străzi s-a circulat bară la bară. Poliţia a avut astazi şi rol de evacuator.

Ninsoarea a fost o mare provocare şi pentru pietoni. Autospecialele de intervenţie nu s-au prea văzut pe străzile Chişinăului. Una a fost zărită pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Mai nou, şi un troleibuz a fost surprins deszăpezind drumurile.

Pe bulevardul Dacia asfaltul s-a surpat. Un microbuz a nimerit cu roata în craterul format. Autorităţile reacţionează pe reţelele de socializare şi se scuză spunând că tehnica este învechită.
Similare
RECOMANDĂRI