Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Din cauza ninsorii, pe drumurile din Republica Moldova se circulă cu dificultate

După câteva zile însorite au revenit ninsorile. Vremea rece şi instabilă i-a luat prin surprindere pe şoferi. Atât în Chişinău cât şi pe drumurile naţionale se circulă cu dificultate. Autorităţile îndeamnă conducătorii auto să fie prudenţi. Meteorologii prognozează în continuare precipitaţii sub formă de ploi şi lapoviţă pentru raioanele de centru şi nord ale Republicii Moldova.

În unele regiuni a început să ningă încă de azi noapte. Zăpada s-a aşezat pe şoselele din Republica Moldova iar pe drumul Chişinău-Leuşeni se circulă cu mare dificultate. Mai multe camioane au rămas blocate pe marginea drumului din cauza gheţuşului care s-a format pe şosea. Poliţiştii spun că în unele zone s-a format şi ceaţă.

Din cauza condiţiilor meteo o maşină a ajuns în şanţ la Budeşti. Iar un internaut a surprins cum un microbuz cu elevi de pe cursa Lozova-Stejăreni a derapat pe drumul înzăpezit.

Autorităţile îndeamnă şoferii să adapteze viteza, să păstreze distanţa şi să nu facă depăşiri periculoase. Pentru următoarele zile meteorologii au prognozat temperaturi de până la 7 grade cu plus pe timp de zi şi până la minus 5 grade Celsius pe timp de noapte.
Similare
RECOMANDĂRI