Deşeuri aruncate în iarbă, după Ziua Vinului: Au vărsat uleiul şi cărbunii utilizaţi direct în Scuarul Catedralei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deşeuri aruncate în iarbă, după Ziua Vinului: Au vărsat uleiul şi cărbunii utilizaţi direct în Scuarul Catedralei

Unii agenţi economic care de Ziua Naţională a Vinului au făcut grătar, pe care l-au vândut oaspeţilor la eveniment, au lăsat mizerie în urma lor. Aceştia au vărsat uleiul şi cărbunii utilizaţi direct pe iarba din Scuarul Catedralei.

Despre acest lucru a vorbit la şedinţa operativă a Primăriei, şeful „Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi”, Serghei Carp.

Astfel, autorităţile locale solicită ajutorul şi intervenţia Poliţiei pentru a combate acest fenomen cel puţin de Ziua Oraşului, care va avea loc luni, 14 octombrie.

„Vine sărbătoarea Hramul Oraşului, o sărbătoare însemnată, trebuie atenţionaţi cei care fac frigărui. Să intervină şi Poliţia pentru că noi nu suntem în stare”, a menţionat Serghei Carp.

La rândul său,  primarului interimar,  Adrian Talmaci, a cerut că de Hramul oraşului să fie instalate mai multe containere pentru evacuarea în timp util a deşeurilor acumulate.

„La Hramul Oraşului cred că o să vină de zece ori mai mulţi oameni. Gunoiul trebuie să fie evacuat, nu de trei ori pe zi, dar în fiecare oră”, a menţionat Talmaci.

Similare
RECOMANDĂRI