Deflagraţie într-o casă de locuit din Sîngerei. Un bărbat mort a fost scos de sub dărâmături
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deflagraţie într-o casă de locuit din Sîngerei. Un bărbat mort a fost scos de sub dărâmături

În seara zilei 26 ianuarie angajaţii IGSU din nordul ţării au fost alertaţi pentru a interveni la lichidarea consecinţelor unei explozii produse într-o casă de locuit din str. George Coşbuc nr.7 din oraşul Sângerei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 16:45. Potrivit primelor informaţii în urma deflagraţiei două persoane au fost prinse sub dărâmături. La faţa locului au intervenit 4 echipaje de salvatori şi pompieri care au stabilit că oamenii se află sub construcţia ruinată. În timp operativ angajaţii IGSU au efectuat lucrări de deblocare reuşind să salveze două persoane, un bărbat şi o femeie în stare conştientă, identitatea cărora urmează a fi stabilite.

Ambele persoane au fost preluate de echipele medicale la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri. La moment salvatorii efectuează lucrări complexe de căutare sub dărâmături pentru a stabili dacă nu mai sunt victime. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.

La ora 19:30 în urma lucrărilor de  căutare sub dărâmăturile clădirii ruinate de explozia produsă într-o casă de locuit din Sângerei, salvatorii au depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagraţie.

Pompierii întreprind măsuri de deblocare pentru recuperarea corpului neânsufleţit. Alte două persoane, o femeie în vârstă de 61 de ani, dar şi un bărbat în vârstă de 68 de ani au fost salvate de angajaţii IGSU, fiind preluaţi în stare conştientă de serviciul medical de urgenţă. La faţa locului pentru lichidarea consecinţelor deflagraţiei sunt implicaţi 35 de salvatori şi pompieri cu 10 unităţi de tehnică.  
Similare
RECOMANDĂRI