CSJ şi-a închis uşile până în data de 1 aprilie
Vizualizari:

CSJ şi-a închis uşile până în data de 1 aprilie

Curtea Supremă de Justiţie şi-a închis uşile pentru justiţiabili până în data de 1 aprilie. În scopul prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii provocate de virusul COVID – 19 şi pentru protejarea sănătăţii justiţiabililor, dar şi a personalului instanţei de judecată, până în data de 1 aprilie, accesul în sediile Curţii Supreme de Justiţie va fi restricţionat, scrie bizlaw.md

În acest sens, este interzis accesul în sediile Curţii a persoanelor care s-au întors de peste hotarele Republicii Moldova în ultimele 14 zile, care au intrat în contact în ultimele 14 zile cu o persoană diagnosticată/monitorizată în legătură cu o posibilă infecţie provocată de COVID-19, sau care prezintă una sau mai multe dintre simptomele considerate de autorităţile medicale drept asociate cu infecţia cu COVID-19 (febră, tuse sau dificultăţi de respiraţie etc.).

Se recomandă persoanelor ca, în perioada menţionată, să expedieze adresele, actele de procedură, inclusiv cererile de recurs, prin intermediul Oficiului poştal, al poştei electronice, fax, sau prin alte mijloace care să asigure transmiterea textului cuprins în act şi să ceară confirmarea primirii lui. Rugăm evitarea deplasării la sediile instanţei de judecată pentru ca persoanele să nu se supună riscului de infecţie cu COVID-19.

Preşedinţii colegiilor vor decide cu privire la amânarea examinării cauzelor stabilite pentru perioada 16-27 martie 2020, în acest sens vor fi publicate informaţii relevante pe pagina web a Curţii Supreme de Justiţie.

Similare
RECOMANDĂRI