COVID-19: Două secţii ale ale Spitalului Clinic municipal de Copii nr. 1 şi-au sistat temporar activitatea
Vizualizari:

COVID-19: Două secţii ale ale Spitalului Clinic municipal de Copii nr. 1 şi-au sistat temporar activitatea

Două secţii ale ale Spitalului Clinic municipal de Copii nr. 1 şi-au sistat temporar activitatea. Despre acest lucru anunţă instituţia.

Potrivit instituţiei, decizia vine ca urmare a faptului că după ce o pacientă, internată cu copilul său în secţia de reanimare a spitalului, a ezitat să anunţe medicii despre faptul că soţul său a fost diagnosticat cu coronavirus.

"Instituţia nu şi-a sistat activitatea. În legătură cu situaţia epidemiologică de plasare în carantină a personalului care a contactat cu pacientul  COVID-19 pozitiv a fost sistată temporat activitatea a 2 secţii, celelalte secţii funcţionează în regim normal. În cadrul SCMC NR.1 a beneficiat de tratament pe parcursul a 4 zile mama cu un copil minor, care nu a comunicat despre contactul ei cu o persoana cu statut de suspect COVID-19. În procesul desfaşurării anchetei epidemiologice, a fost identificată mama si copilul, care la acel moment se afla în secţia Reanimare si Terapie Intensiva. Imediat a fost transferată într-o instituţie specializată, ultetior fiind confirmată  COVID-19 poztiv", anunţă instituţia.

 
Similare
RECOMANDĂRI