Corpurile neînsufleţite a două persoane extrase de salvatori
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Corpurile neînsufleţite a două persoane extrase de salvatori

În ultimele 24 de ore, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru a extrage corpurile neînsufleţite a două persoane în nordul şi sudul R. Moldova.

Primul caz a avut loc ieri 27 iunie, în localitatea Zăicani, raionul Râşcani. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 19:23. Potrivit informaţiilor înregistrate corpul neînsufleţit a unei persoane se afla într-o fântână publică. La faţa locului au intervenit salvatorii din nordul R. Moldova, care cu ajutorul echipamentului specializat au extras cadavrul unei femei în vârstă de 43 de ani de la adâncime de 17 m.  Al doilea caz a fost înregistrat în dimineaţa zilei de 28 iunie  la ora 04:37.

Potrivit datelor IGSU, în iazul din oraşul Tvardiţa, raionul Taraclia a fost depistat un cadavru. Ajunşi la faţa locului angajaţii IGSU au stabilit că cadavrul unei tinere aproximativ de 20 de ani se afla în apă la circa 3 metri de la mal. În scurt timp salvatorii au reuşit recuperarea corpului neânsufeliţ pe malul bazinului acvatic. Circumstanţele cazurilor urmează a fi investigate de  organele de drept . În ultimele 24 de ore pompierii şi salvatorii IGSU au intervenit în 43 situaţii de risc.
Similare
RECOMANDĂRI