Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Copiii de toate vârstele sunt îndemnaţă la lase gadget-urile şi să se intre în competiţie la Compexul Cultural Vatra

Lasă gadget-urile şi vino afară, la joacă! Direcţia Generală de Educaţie şi Complexul Cultural Vatra vor să îi smulgă pe cei mici din faţa calculatoarelor şi le propun un alt fel de activitate extraşcolară, în aer liber.

Individual, pe echipe sau alături de părinţi, copii se vor întrece la cursa cu obstacole şi la alte jocuri distractive. Toate pentru a spori comunicarea între semeni, între generaţii, dar şi interesul pentru un mod de viaţă sănătos.

Trasee cu obstacole şi mai mult de 30 de jocuri vor sta la dispoziţia celor peste 1.400 de participanţi, de la 50 de licee şi şcoli din Republica Moldova. Copiii vor concura, în echipă sau individual, pentru a demonstra că sunt cei mai buni.

Pe lângă acestea vor fi organizate şi concursuri unde vor participa copiii alături de părinţii lor. 

Concursurile se vor desfăşura pe 19, 25 şi 26 mai şi sunt organizate de Direcţia Municipală pentru Protecţia Copilului, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport şi Inspectoratul General de Poliţie în colaborare cu Centrul Cultural VATRA. Cei mai buni vor primi premii in bani, cupe, diplome sau alte premii oferite de parteneri.
 
Similare
RECOMANDĂRI