Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Comisia parlamentară de anchetă cere ajutorul cetăţenilor pentru a-l găsi pe fostul viceministru al Finanţelor, Victor Barbăneagră

Comisia parlamentară de anchetă în cazul devalizării sistemului bancar din Republica Moldova cere ajutorul presei şi societăţii civile pentru a-l găsi pe fostul viceministru al Finanţelor, Victor Barbăneagră. Acesta este căutat pentru a da lămuriri membrilor comisiei.

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă, Alexandru Slusari, a spus anterior că nu va anunţa numele persoanelor chemate la audieri. De această dată a făcut o excepţie.
 
„Pentru vineri, la orele 15:00, este chemat un martor foarte important: Victor Barbăneagră, fostul viceministru al Finanţelor. Cunoaştem că dânsul este plecat în România şi nu putem da de el. Rugăm presa sau alte persoane să ne ajute. Să faceţi acest mesaj de invitaţie cât mai public sau să-l sunaţi pe dl. Barbăneagră”, a adăugat Alexandru Slusari.
 
Deputaţii PSRM şi ACUM au votat pe 10 iunie constituirea unei comisii de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanţelor devalizării sistemului bancar şi investigării fraudei bancare.

Similare
RECOMANDĂRI