Cinci persoane au fost reţinute în urma violenţelor dintre comercianţii din Piaţa Centrală şi poliţişti
Sursa foto:Oraşul Meu Vizualizari:

Cinci persoane au fost reţinute în urma violenţelor dintre comercianţii din Piaţa Centrală şi poliţişti

Cinci persoane au fost reţinute ca urmare a evacuărilor violente a comercianţilor ambulanţi de pe străzile adiacente Pieţei Centrale, de săptămâna trecută. Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă până la trei ani de închisoare, transmite IPN.

Trei persoane sunt reţinute pentru 72 de ore, pe numele uneia a fost emis mandat de arest pentru 30 de zile, iar alta se află în arest la domiciliu. Toţi cei cinci sunt cercetaţi penal pentru ameninţare sau violenţă săvârşită. În urma încăierărilor de săptămâna trecută, au fost rănite trei persoane – un poliţist al Inspectoratului Naţional de Patrulare şi doi carabinieri.

Silviu Muşuc, şeful adjunct al Direcţiei municipale de poliţie, a menţionat că acţiunile de combatere a comerţului stradal s-au extins pe strada Varlaam de la strada Bulgară până la Tighina inclusiv, transmite sursa. 

Directorul adjunct al Întreprinderii Municipale „Piaţa Centrală”, Victor Gutium, a menţionat că începând cu ziua de joi şi până la sfârşitul săptămânii, în sectorul de legume şi fructe, locurile au fost epuizate. Totodată, în pavilionul din partea străzii Tighina mai sunt disponibile în jur de o sută de locuri. 
Similare