Cei mai activi participanţi ai concursului de fotografie ”EU sunt EUropa” vor beneficia de o vacanţă la mare în România
Sursa foto:hipwee.com Vizualizari:

Cei mai activi participanţi ai concursului de fotografie ”EU sunt EUropa” vor beneficia de o vacanţă la mare în România

Cei mai activi participanţi ai concursului de fotografie ”EU sunt EUropa” vor beneficia de o vacanţă la mare în România, în cadrul Programului de tabere „ARC”.

38 de tineri, învingători ai concursului, vor merge la tabăra de la Sulina, judeţul Tulcea, pentru a se odihni şi a participa la diferite ateliere de limbă română, istorie, cultură şi pe subiecte de integrare europeană, a anunţat Secretarul de Stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Veaceslav Şaramet. Acesta a mai menţionat că masa, cazarea şi transportul vor fi asigurate de Guvernul României.
 
”În cadrul taberelor ”ARC”, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni are peste 3 000 de locuri, dintre care cel puţin 1 150 au fost oferite tinerilor din Republica Moldova, elevilor merituoşi, care se implică şi dau dovadă de multă ingeniozitate şi curaj”, a declarat Veaceslav Şaramet.
 
Concursul de fotografie ”EU sunt EUropa” a fost organizat de Parlament  în perioada 11 aprilie – 8 mai 2018, cu prilejul Zilei Europei. 46 de fotografii, realizate de peste 60 de autori,  elevi ai gimnaziilor şi liceelor din Republica Moldova, au fost prezentate la concurs.
 
Evenimentul s-a desfăşurat în parteneriat cu Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Ambasada României în Republica Moldova.
Similare