Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ce spune vicepreşedintele raionului Sângerei despre starea sa de sănătate, după ce a fost stropit cu verde de briliant

Vicepreşedintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru a ajuns la spital după ce a fost stropit în faţă cu verde de briliant. Au făcut-o câţiva membri ai unui partid condus de fostul şef-adjunct al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc. Ei spun că şi-au manifestat în acest fel nemulţumirea faţă de vicepreşedintele raionului care s-a vaccinat împotriva Covid raionului cu una dintre dozele destinate medicilor. De partea cealaltă, funcţionarul spune că e doar un pretext pentru a fi intimidat.

Incidentul a avut loc aseară, chiar în faţa casei vicepreşedintelui raionului Sângerei Tudor Tutunaru. După ce l-au stropit cu verde de brilliant, membrii parditului au chemat poliţia.

NELU STRACIUC, membru de partid: Noi nu tolerăm asemenea acţiuni şi ca în semn de protest şi de azi înainte fiecare funcţionat public, fiecare birocrat corupt va fi pedepsit în aşa modalitate, a fost stropit cu verde briliant.

BETA În urma incidentului, vicepreşedintele raionului Sângerei a ajuns la spital.

TUDOR TUTUNARU, vicepreşedinte, raionul Sîngerei: Ochiul drept e afectat tare, stângul mai puţin, fiindcă tipul ca o hienă s-a apropiat şi mi-o turnat din dreapta şi mai mult verdele ăsta de brilliant o curs în ochi. Am avut un live unde am explicat că nu am luat la nimeni niciun vaccin, noi am publicat şi lista unde erau scrişi medicii şi asistenţii medicali vaccinaţi şi noi trecusem practic în etapa a doua. Nu e vorba de vaccin, aici e o intimidare ca să le fie de înţeles la mai mulţi că noi conducem mai departe, Cavcaliuc.

Preşedintele partidului Gheorghe Cavcaliuc a lăudat gestul colegilor săi.

GHEORGHE CAVCALIUC, preşedinte de partid: Noi am luat o decizie şi astăzi a fost aplicată prima şi de azi înainte în toată ţara va fi făcut acest lucru. MUSCA Este un protest în susţinerea medicilor, care nu sunt vaccinaţi,care mor în fiecare zi, dar funcţionarii corupţi folosesc acest lucru.

BETA Mai mulţi membri ai Platformei DA, din care face parte vicepreşedintele raionul Sîngerei, au condamnat atacul.

ALEXANDRU SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: S-a pornit „curaţarea” sistemului politic. Un penal, Cavcaliuc, care lingea  picioarele lui Filat şi Plahotniuc, s-a erijat într-un Robin Hood şi mare justiţiar. Cel care era specialist mare de a împroşca gazele lacrimogene în faţa protestatarilor. Aşa indivizi ca el simt printre primii lipsa puterii şi haosul din ţară.

Procuratura raionului Sângerei a iniţiat astăzi două cauze penale pentru "huliganism comis de două sau mai multe persoane" şi "chemarea la săvârşirea actelor de violenţă". Totodată, procurorii au anunţat că bărbatul care l-a stropit pe alesul local a fost reţinut şi audiat de oamenii legii. Pentru aceste acţiuni, legislaţia prevede amendă sau închisoare de până la 5 ani.
 
Similare
RECOMANDĂRI