Campania „Un doctor pentru tine”: Orarul consultaţiilor medicale în această săptămână
Sursa foto:msmps.gov.md Vizualizari:

Campania „Un doctor pentru tine”: Orarul consultaţiilor medicale în această săptămână

Mediciii echipelor mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” oferă consultaţii medicale, în perioada 11-15 februarie 2019.

Pe data de 12 februarie, specialiştii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi şi cardiologi vor oferi consultaţii în Centrele de Sănătate Floreni şi Hârbovăţ din raionul Anenii Noi, iar pe 14 februarie, locuitorilor din satul Corjova, raionul Criuleni, anunţă Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale într-un comunicat.

În aceeaşi perioadă, medicii oncologi (mamologi, pulmonologi, ginecologi, urologi, proctologi) vor acorda asistenţă consultativă locuitorilor din raioanele Călăraşi, Nisporeni, Rezina, Teleneşti, Şoldăneşti, Glodeni, Sângerei, Făleşti şi Râşcani.

De asemenea, în această săptămână, copiii din satele Grebleşti şi Recea, raionul Străşeni vor fi consultaţi gratuit de echipa mobilă stomatologică.

Locuitorii din localităţile rurale ale raionul Nisporeni vor beneficia de servicii de radiologie pulmonară începând cu data de 13 februarie.

Pe parcursul acestei săptămânii, femeile din localităţile rurale din raioanele Străşeni şi Nisporeni vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Pe parcursul săptămânii 04-08 februarie aproximativ 3178 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, aproximativ 454 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi şi neurologi, 419 copii din Străşeni au fost consultaţi de stomatologia mobilă, 1089 persoane au făcut screening pulmonar, 376 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit, iar 840 persoane au fost consultate de către medicii oncologi, se mai menţionează în comunicatul de presă.

Similare
RECOMANDĂRI