Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Campania de colectare a scrisorilor către Moş Crăciun a fost lansată astăzi la sediul central al Poştei, din Chişinău

Campania de colectare a scrisorilor către Moş Crăciun a fost lansată astăzi oficial la sediul central al Poştei Republicii Moldova. Entuziasmaţi şi nerăbdători, zeci de copii au scris moşului şi au făcut liste de cadouri. Cei mici îşi doresc multe jucării, telefoane performante, dar şi sănătate părinţilor. Moşul a primit scrisorile iar în schimb a oferit dulciuri copiilor.

Aşa încep majoritatea scrisorilor. Cu mesaje frumoase şi o listă lungă cu dorinţe.

Moş Crăciun a recunoscut că primeşte şi scrisori cu dorinţe năstruşnice.

După ce copiii au dansat împreună cu Moşul, acesta le-a oferit daruri. În acest an, copii au scris urări de bine Moşului în cea mai lungă scrisoare.

La Academia lui Moş Crăciun au ajuns până acum peste 6000 de scrisori.

„Cel mai interesant este că aceste scrisori sunt nu doar din Republica Moldova, vin din China anual, vin din Philiphine, Italia din mai multe ţări frumoase şi exotice. Dacă anul trecut au fost până la 16 mii de scrisori, anul acesta dă Doamne să fie şi în jur de 20 de mii”, spune Victoria Eminova, voluntar la Academia lui Moş Crăciun.

„Oricine poate scrie dorinţele sale sau ideile sale pe o foaie de hîrtie, această foaie o pune într-un plic. Scrie pentru Moş Crăciun sau Academia lui Moş Crăciun şi o duce într-o cutie poştală.  Este o singură regulă: neapărat trebuie să scrieţi adresa dumnevoastră pe această foaie”, spune Irina Mitachi-Babuhina, ajutorul lui Moş Crăciun.

Anul trecut, Academia lui Moş Crăciun a primit peste 16 mii scrisori. Copiii sunt rugaţi să scrie răvaşele până pe 15 decembrie pentru ca Moşul să reuşească să le citească pe toate.
Similare
RECOMANDĂRI