Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Brigada de poliţie "Fulger" sărbătoreşte 27 de ani de la înfiinţare

Curaj, devotament şi sacrificiu. Sunt cuvintele care îi caracterizează pe poliţiştii din Brigada cu destinaţie specială "Fulger", care marchează astăzi 27 de ani de la fondare. În toţi aceşti ani, unitatea a stat la straja ţării, devenind o structură de elită a poliţiei Republicii Moldova.

Ziua de 5 decembrie este una specială pentru Radu Şeremet. De şase ani este parte a echipei "Fulger", care i-a schimbat radical viaţa. În tot acest timp a trecut prin situaţii de mare risc. Totuşi, spune că misiunea brigăzii este de apărare.
 
Prin urmare, cei care poartă bereta neagră sunt neînfricaţi şi pregătiţi oricând de misuni. Cel care se află la conducerea brigăzii spune că aceasta a devenit, în timp, o structură de elită a poliţiei.

Ministrul Afacerilor Interne, prezent la eveniment, a menţionat importanţa acestei unităţi pentru Republica Moldova.
 
S-a ţinut si un minut de reculegere pentru cei care şi-au pierdut viaţa în misuni speciale. Totodată, cei mai buni angajaţi, dar şi veteranii "Fulger", care s-au remarcat de-a lungul anilor, au primit ordine şi premii.
 
La final, toţi cei prezenţi au putut gusta din terciul ostăşesc, gătit la bucătăria de campanie. Brigada de poliţie cu destinaţie specială "Fulger" a fost creată pe 5 decembrie 1991.
Similare
RECOMANDĂRI