Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Autorităţile s-au autosesizat în cazul mamei care şi-a obligat copilul să se sinucidă. Ce măsuri s-au luat

Autorităţile au luat primele măsuri în cazul băiatului obligat de propria mamă să-şi pună capăt zilelor. Femeia nu are dreptul, timp de 10 zile, să se apropie de copil. Ea a fost trimisă la medic pentru a fi supusă unei expertize psihiatrice. Mai mult, mama băiatului spune că nu a dorit să-şi omoare copilul, ci prin gestul său a vrut să-şi şantajeze fostul soţ.

Potrivit reprezentanţilor comisiei, tatăl copilului îşi doreşte ca să obţină toate drepturile părinteşti pentru ca băiatul să trăiască doar cu el.

Oamenii legii au emis un ordin de restricţie pentru mamă. Femeia nu are dreptul timp de 10 zile să se apropie de băiat. Pe data de 16 septembrie va avea loc următoarea şedinţă specială care va decide, în baza rezultatelor expertizei psihiatrice şi a solicitării din partea tatălui copilului, care va fi pe mai departe soarta băiatului.

Precizăm că, femeie din satul Pecişte, Rezina şi-a impus copilul de doar 4 ani să se sinucidă. Scenele de groază au fost filmate, ulterior au ajuns în spaţiul public.
 
Similare
RECOMANDĂRI