Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Autorităţile din Străşeni au lăsat stâpii de electricitate în mijlocul unei străzi abia reparate. Ce spun localnicii şi primarul

Autorităţile din Străşeni au dat dovadă de ingeniozitate şi au lasat chiar în mijlocul unei străzi abia reparate stâlpii de electricitate din beton. Localnicii pot face slalom cu maşinile până când primăria va lua măsuri. Chiar edilul oraşului recunoaşte că este o soluţie temporară iar stâlpii din mijlocul drumului vor fi demontaţi în următoarele zile.

Localnicii se întreabă de ce în mijlocul drumului proaspăt reparat stau pilonii de electricitatea.

Stâlpii ar fi trebuit să stea firesc pe marginea şoselei dar drumarii s-au grăbit să asfalteze inainte de a muta şi reteaua de electricitate.

Ei au anunţat că vor scoate stâlpi şi vor ingropa cablurile electrice apoi vor reasfalta şi strada.

VALENTINA CASIAN, primar, Străşeni: „Noi ca să păstrăm calitatea drumului am decis am decis să aplicăm stratul de bază de asfalt, după ce piloni va fi aplicat stratul de uzură. Nu este nicio cheltuială.  Nici risipă de bani, dar mai avem o problemă. Până la montul dat aveam antreprenori care nu şi-au scos fibrele de pe aceşti piloni, evident că i-am prentâmpinat astăzi ultima zi la dispoziţia lor de a efectua lucrări”.

În urmă cu un an, drumarii care munceau la reabilitarea şoselei Chişinău - Ungheni au turnat asfalt şi ei asfaltul în jurul unor pilonii de electricitate.
 
Similare
RECOMANDĂRI