ASD: Sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naţionale se desfăşoară în condiţii de siguranţă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

ASD: Sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naţionale se desfăşoară în condiţii de siguranţă

Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) informează că 29 de utilaje speciale cu participarea a 52 de muncitori rutieri au curăţat drumurile naţionale.

Pe parcursul nopţii, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, au fost înregistrate temperaturi scăzute, iar în centrul şi nordul R. Moldova s-au înregistrat precipitaţii sub formă de ninsoare, în sudul ţării pe alocuri se menţine ceaţă.

"Au fost desfăşurate lucrări de patrulare şi combatere a lunecuşului pe traseele naţionale din municipiul Chişinău, Bălţi, raioanele Cahul, Făleşti, Sîngerei, Orhei, Rezina, Teleneşti, Glodeni, Floreşti şi Şoldăneşti. În procesul tehnologic au fost implicate 29 de utilaje speciale cu participarea a 52 de muncitori rutieri.Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluţionată rapid. În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naţionale se desfăşoară în condiţii de siguranţă. Lucrările de patrulare şi combatere a lunecuşului continuă", menţionează ASD. 

Administraţia de Stat a Drumurilor solicită conducătorilor auto să fie atenţi la drum, iar în cazul dificultăţilor în trafic, pentru a solicita intervenţia drumarilor, să apeleze la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Similare
RECOMANDĂRI