Apă-Canal Chişinău continuă primirea cererilor privind încheierea contractelor directe cu consumatorii de la bloc
Vizualizari:

Apă-Canal Chişinău continuă primirea cererilor privind încheierea contractelor directe cu consumatorii de la bloc

Primăria municipiului Chişinău a anunţat că furnizorul de apă din capitală, SA ”Apă-Canal Chişinău", continuă primirea cererilor pentru încheierea contractelor individuale cu proprietarii de apartamente la bloc.

Pe parcursul lunii martie au fost înregistrate 833 de cereri din partea proprietarilor de apartamente din blocuri multietajate şi 316 solicitări pentru încheierea contractelor cu reprezentanţii sectorului particular şi agenţi economici. Totodată, de la începutul anului curent, au fost depuse 2.079 de cereri din partea proprietarilor de apartamente la bloc, scrie Bizlaw.

Anul trecut au fost depuse 3.880 de cereri privind perfectarea contractelor pentru serviciul public de alimentare cu apă şi canalizare. De asemenea, au fost încheiate contracte directe cu 2.358 proprietarii de apartamente din 55 de blocuri locative.

Fiecare proprietar de apartament în parte, precum şi administratorii blocurilor de locuinţe, urmează să pregătească setul de acte necesare pentru încheierea contractelor directe de furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare, cu prezentarea acestora la sediul S.A. ”Apă-Canal Chişinău", din str. Albişoara, 38.

Dosarul va conţine: cerere-tip, cu anexarea copiei actului de identitate, copia titlului de proprietate sau a altui document care atestă deţinerea imobilului care face obiectul locului de consum respectiv, informaţia precontractuală la contractul de furnizare/prestare a serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare.

În contextul situaţiei pandemice prin COVID-19, furnizorul de apă, SA ”Apă-Canal Chişinău" îndeamnă consumatorii să utilizeze pentru comunicare, după posibilitate, telefonul sau emailul. Accesul persoanelor către birourile şi serviciile care au activitate de relaţii cu publicul este limitat la câte o singură persoană.

Similare
RECOMANDĂRI