Ajutor de Paşti, de 100 de lei, pentru mai multe categorii de persoane din municipiul Chişinău
Sursa foto:a1.ro Vizualizari:

Ajutor de Paşti, de 100 de lei, pentru mai multe categorii de persoane din municipiul Chişinău

Pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi din municipiul Chişinău, aflaţi la evidenţa Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate, care sunt beneficiari de compensaţii/abonamente pentru călătoria în transportul public şi au o pensie mai mică de 1450 lei, vor primi către Sărbătorile de Paşti câte 100 de lei.

Ajutorul material unic este acordat de Primăria municipiului Chişinău, iar banii pot fi ridicaţi de la oficiile poştale, conform vizei de reşedinţă, începând de luni, 22 aprilie, la prezentarea buletinului de identitate.

Totodată, peste 3600 de persoane vor beneficia de ajutoare materiale a câte 500 lei, în preajma Paştelui şi anume: 1872 persoane în etate, singuratice, beneficiari ai Serviciului de îngrijire socială la domiciliu din cadrul Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate; 863 persoane cu deficienţe de vedere, membri ai Organizaţiei Teritoriale Chişinău a Asociaţiei Obşteşti „Asociaţia Nevăzătorilor din Moldova” şi 929 persoane hipoacuzice, membri ai
Asociaţiei Surzilor din Republica Moldova, Filiala teritorială Chişinău.

Beneficiarii încadraţi în categoria menţionată pot ridica banii pentru ajutorul material prin intermediul oficiilor poştale ale Î.S. „Poşta Moldovei”, în perioada 15.04.2019-15.07.2019.
Similare
RECOMANDĂRI