Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Adrian Fodea a renunţat la avocatură şi confecţionează obiecte din piele

Imaginaţia şi creativitatea descoperite la timp pot ajuta la desăvârşirea unei profesii. Un tânăr licenţiat în avocatură a renuntat la robă şi a ales să meşterească obiecte din piele... pentru că aşa i-a fost pe plac. Îi descoperim povestea din reportajul ce urmează.

În atelierul lui Adrian Fodea, muzica rock se aude non-stop. Este amator de motoare şi senzaţii tari, însă articolele din piele îi reprezintă cel mai bine personalitatea.

Imaginaţi-vă că în acest moment, Adrian Fodea ar fi trebuit să stea într-un birou, aplecat asupra unor dosare. Tocmai pasiunea pentru obiectele din piele l-a făcut să renunţe la profesia de avocat. Lucrările lui se remarcă printr-un stil aparte. Îşi doreşte să creeze articole unice, în care predomină elementele tradiţionale româneşti.

Mesterul foloseşte doar piele vegetală pentru obiectele confecţionate, iar accesoriile sale ajung în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Cei care îi apreciază însă cel mai mult lucrările sunt colegii sau prietenii. Odată veniţi în atelierul lui Adrian, nu mai ies cu mâna goală.

Adrian Fodea este exemplul care demonstrează că poţi da viaţă unei pasiuni dace eşti dedicat, ai încredere şi te implici.

 
Similare
RECOMANDĂRI