Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Administraţia de Stat a Drumurilor a lansat serviciul non-stop de informare la care şoferii pot afla cum se circulă pe şoselele din R. Moldova

Administraţia de Stat a Drumurilor a lansat serviciul non-stop de informare la care şoferii pot afla cum se circulă pe şoselele din Republica Moldova. Serviciul va fi disponil gratuit până la jumătatea lunii martie 2022.

Serviciul lansat de Administraţia de Stat a drumurilor este disponibil de pe , 22 noiembrie. Cei interesaţi de starea drumurilor pot apela la numerele de telefon afişate pe ecran.  Patru angajaţi ai instituţiei vor răspunde la întrebări.

(022) 22-55-30  sau (022) 74-89-61 sau  +373 60 477 117

 ALEXANDRU MORGOCI şef al Serviciului  Operativ, Administraţia de Stat al Drumurilor: „Aici avem GPS trackuri care sunt instalate pe instalţiile speciale, pe camioane, autogradere, freze de zăpadă şi putem vizualiza în orice moment , unde se află locaţia lui şi direcţia deplasării.”

Serviciul este disponibil în regim non-stop, astfel, indiferent la ce oră, în ce raion sau în ce localitate vă aflaţi în trafic şi depistaţi o porţiune de drum aflată în dificultate sau cu lunecuş puteţi la serviciul de informare al Adminstraţie de Stat al Drumurilor, în cel mai scurt timp angajaţii celui mai apropiat sector vor intervnei pentru a remedia situaţia. Şoferii salută iniţiativa autotităţilor şi speră că serviciul să funcţioneze fără probleme.

„Ideea nu este rea, binevenită aş spune, sunt situaţii diferite ajungem în diferite situaţii pe drumurile naţionale uneori drumurile nu sunt practicabile. Oriunde ne putem împotmoli, poate să fie o iarnă grea şi vedem.”

„Nu o să fie rău dacă o să fie aşa. -Aţi avut situaţii când ar rămas înzepezit? -Nu, nu o fost situaţii,am ieşit noi cumva.”

Serviciul lansat de Administraţia de Stat a Drumurilor va fi disponibil  până pe 15 martie 2022. Pe parcursul sezonului rece peste 500 de utilaje speciale vor fi puse la dispoziţie pentru a ajuta şoferii aflaţi în dificultate.
Similare
RECOMANDĂRI