Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Acest bărbat este suspectat de comiterea unui furt. Poliţia cere ajutorul cetăţenilor

Bărbatul care apare în imagini este căutat de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea unui furt. Poliţiştii au fost alertaţi pe data de 23 septembrie, de către o doamnă în vârstă de 42 de ani, comunicând că i-a fost sustrasă geanta.

La faţa locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de Poliţie Râşcani pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. La locul faptei victima a comunicat că a fost deposedată de bunuri în timp ce îşi aştepta rutiera în incinta Gării Auto Nord, când a  lăsat pentru câteva clipe nesupravegheată geanta în care se aflau lăptopul de model ,, HP 255 G4” şi mai multe acte. Astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 5 300 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă  va fi identificat şi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 2 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 078 494 155. 

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Similare
RECOMANDĂRI