Accident provocat de un şofer beat, la Cahul. O tânără a murit, iar fiica ei e la spital
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Accident provocat de un şofer beat, la Cahul. O tânără a murit, iar fiica ei e la spital

Un şofer beat s-a răsturnat cu automobilul la Cahul. În urma impactului, o tânără a murit pe loc, iar concubinul şi fiica ei minoră au ajuns la spital cu traumatisme. După producerea accidentului, conducătorul auto a fugit de la faţa locului, dar la scurt timp a fost reţinut.

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Cahul, Cristina Ciobanu, a declarat că poliţia a fost alertată aseară, după ora 22.00, de către un bărbat care observat automobilul avariat.

Preliminar, s-a stabilit că şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar ca urmare maşina a derapat şi s-a răsturnat. O femeie de 35 de ani a murit pe loc. Concubinul ei şi fiica, de opt ani, au fost duşi la spital.

Şoferul care a provocat accidentul are 28 de ani.  Alcooltestul „Drager” a arătat o concentraţie de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

Concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0,3 mg/l şi mai mult indică un grad avansat de ebrietate.

A fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei rutiere şi alta pentru părăsirea locului accidentului. Tânărul a fost reţinut pentru 72 de ore.
Similare
RECOMANDĂRI