Accident fatal, produs la marginea lacului Ghidighici
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Accident fatal, produs la marginea lacului Ghidighici

Un tânăr de 18 ani din oraşul Străşeni a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în apropierea lacului Ghidighici. Silvia Vetcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Străşeni, spune că în maşină se mai aflau doi tineri, de 15 şi, respectiv, 18 ani, care nu au suferit leziuni importante.

Poliţia din Străşeni a fost sesizată despre producerea accidentului la ora 13:53. „Deplasată la faţa locului, poliţia a stabilit că şoferul automobilului de marcă BMW, având viteză excesivă în timp în  ce se deplasa pe drumul R1 din apropierea lacului Ghidighici, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat de un copac, apoi s-a răsturnat”, a declarat Silvia Vetcu.

Purtătoarea de cuvânt a IP Străşeni a mai precizat că la faţa locului a fost solicitată intervenţia echipei de descarcerare. „În urma impactului, şoferul de 18 ani a decedat pe loc, iar pasagerii s-au ales cu leziuni corporale neînsemnate”, a spus Silvia Vetcu, care a mai menţionat că oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul.
Similare
RECOMANDĂRI