Accident cu implicarea unui autocar din Republica Moldova în România
Sursa foto:Diez Vizualizari:

Accident cu implicarea unui autocar din Republica Moldova în România

Un autocar în care se aflau 57 de cetăţeni ai Republicii Moldova a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe raza oraşului Eforie-Nord, judeţul Constanţa. Informaţia a fost furnizată pentru IPN de sublocotenentul Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, al judeţului Constanţa.

Potrivit Anei Maria Stoica, apelul la serviciul de urgenţă 112 a parvenit în jurul orei 5 în dimineaţa zilei de 7 septembrie.

„La faţa locului s-au deplasat angajaţii ISU, care au constatat că autocarul în care se aflau cetăţenii moldoveni a acroşat o bordură, fără a se răsturna şi fără a lovi alte autoturisme”, a declarat Ana Maria Stoica. Potrivit acesteia, toţi pasagerii au fost evacuaţi din autocar, dar marea majoritate nu a avut de suferit.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi două ambulanţe, însă doar trei dintre pasagerii autocarului au fost transportaţi la spital cu excoriaţii, restul neavând nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.
Similare
RECOMANDĂRI