Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A lăsat Londra pentru a reveni acasă şi a pune bazele unei afaceri în apicultură

Obosită de agitaţia marilor oraşe şi dornică de liniştea odihnitoare de acasă, o basarabeancă stabilită de câţiva ani la Londra, a revenit în satul natal. Femeia şi-a deschis o mică afacere în domeniul apiculturii, în satul Meşeni din raionul Rezina. Pe lângă asta, se implică în organizarea actelor de caritate în localitatea sa şi este activă şi pe reţelele sociale, unde povesteşte cum a decis să părăsească metropola pentru a se întoarce acasă.

Doina Sârbu-Pantaz a decis să revină în Rezina pentru că aici îşi are rădăcinile iar traiul din mica localitate este dulce şi tihnit, spre deosebire de agitaţia continuă din metropolă.

Plină de elan, Doina spune că vrea să îi convingă şi pe consătenii ei să fie mai implicaţi şi să facă, împreună, din satul lor o localitate cu care să se mândrească.

Femeia este la fel de activă şi în mediul online unde, alături de fiul ei Traian, citeşte live pe Facebook, în fiecare seară, poveşti pentru copii.

Se implică civic atât de mult pentru că vrea ca urmaşii ei să crească într-o comunitate curată şi dezvoltată, în care oamenii se ajută reciproc.

Peste ani, Doina spune că se vede doar aici, la Rezina, alături de familia ei, în această atmosferă de linişte şi pace, care înseamnă acasă.
 
Similare
RECOMANDĂRI