A fost lansată o cursă aeriană directă din Chişinău spre oraşul Salonic din Grecia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A fost lansată o cursă aeriană directă din Chişinău spre oraşul Salonic din Grecia

Air Moldova a lansat astăzi o cursă aeriană directă din Chişinău spre oraşul Salonic din Grecia.

Compania a decis să lanseze acest zbor direct spre Salonic, în urma solictărilor venite din partea cetăţenilor Republicii Mooldova. Oraşul Salonic „este cel mai important centru economic din peninsula Balcanică, dar şi un punct de legătură cu peninsula Halkidiki, una din locaţiile preferate de moldoveni pentru plajele curate şi apa turcoaz”, a precizat compania aeriană pe pagina sa de Facebook.

Zborurile vor fi operate dimineaţa, în zilele de joi şi duminică. Zborul de plecare, de la Chişinău, este programat la ora 07:00, iar zborul de întoarcere, de pe Aeroportul Internaţional Macedonia din Salonic, de la ora 09:25. Călătoria durează 95 de minute, iar preţul biletelor începe de la 69 de euro.

„Am lansat cursa Chişinău-Salonic-Chişinău pentru a oferi o alternativă doritorilor de a merge la mare pe peninsula Halkidiki şi în alte regiuni populare din nordul Greciei, dar care nu vor să călătorească cu escală sau consideră drumul cu automobilul sau autocarul prea obositor şi prea lung. De asemenea, această cursă poate fi comodă şi pentru oamenii de afaceri, Salonic fiind cel mai important centru de business din Grecia, dar şi pentru conaţionalii noştri stabiliţi în nordul Greciei”, a declarat directorul companiei Air Moldova, Iulian Scorpan, pentru Moldpres.

Recent, Air Moldova a mai lansat două zboruri estivale spre alte două destinaţii de vacanţă - Izmir (Turcia) - din 18 mai şi Nice (Franţa) din 26 aprilie.

Similare
RECOMANDĂRI